Telefonbås

Få alla specifikationer - Ladda ner dem nedan

Fokusera

Det tar upp till 20 minuter att återfå fokuset, efter något distraherande

Koncentration

Över 50% av befolkningen har svårt att koncentrera sig i öppna kontorslandskap

Produktivitet

Du är 15% mindre produktiv i en öppen kontorsmiljö

Telefonbås till kontoret – därför lönar det sig

Telefonbås till kontoret – därför lönar det sig

Det är nu för tiden ovanligt att man sitter på enmanskontor. Oftast sitter man flera stycken tillsammans på ett och samma kontor. Det har till och med blivit mycket populärt med stora kontorslandskap, där man sitter riktigt många tillsammans i ett enda stort rum.

Att arbeta på den typen av arbetsplatser ger många möjligheter, men det kan också uppstå vissa begränsningar.

Ett telefonbås till kontoret.

Det finns många fördelar med att använda ett telefonbås på kontoret. Några av de många fördelarna avslöjar vi här nedan. Läs vidare och sätt dig in i varför ett telefonbås till kontoret är en mycket bra investering.

Endast  45.995 kr.

Ser MuteBoxen

Ett telefonbås kan bidra till att upprätthålla koncentrationen

Ett telefonbås kan bidra till att upprätthålla koncentrationen

Ett telefonbås kan vara precis rätt lösning när det finns ett behov av att skapa en lugn och produktiv miljö. Detta är något som kan vara svårt på kontor där det finns flera stycken samlade.

Det är inte ovanligt att telefonerna ringer hej vilt under en arbetsdag. Du känner säkert igen det. När telefonen ringer, tar du naturligtvis och svarar. Det kan bli ett kortare samtal. Men det kan också vara ett längre samtal där det finns flera saker som behöver genomgås och diskuteras.

Medan du pratar i telefon kan det finnas andra på kontoret som arbetar med sina arbetsuppgifter. Det kan plötsligt bli svårt för dem att hålla koncentrationen uppe när du pratar i telefon.

Du har säkert upplevt det själv förut. Det är svårt att inte tappa koncentrationen när någon plötsligt börjar prata. Undermedvetet börjar man lyssna lite grann, även om du inte är en del av samtalet. Dina kollegor kommer alltså att distraheras av ditt samtal, även om det egentligen inte är din avsikt.

Det är här ett telefonbås till kontoret kommer in i bilden. Båset kan eliminera de störande elementen från kontoret där den övriga personalen försöker koncentrera sig.

Ökad koncentration = förbättrad produktivitet

Med ett telefonbås på kontoret kan du dra dig undan, när du behöver ta ett samtal. Det innebär att du flyttar de störande elementen till en plats där det inte kommer att störa någon längre.

Det finns många fördelar med detta. När det störande elementet, till exempel ett telefonsamtal, tas bort är det lättare för dina kollegor att bibehålla koncentrationen.

Det betyder att de kan fokusera på vad de gör.

Det bidrar till att öka deras effektivitet. När vi inte blir distraherade behöver vi heller inte ägna tid åt att försöka komma in i ett koncentrerat läge igen. För det blir mycket bortkastad tid som går åt på att återfå koncentrationen efter störande moment på kontoret.

Detta innebär att dina kollegor kommer att kunna upprätthålla en fast koncentration under en lång tidsperiod, där de kan arbeta effektivt. De kommer alltså att kunna uppnå mer, endast genom att helt enkelt eliminera de störande elementen med ett telefonbås på kontoret.

Märkbar skillnad inte minst på företagets ekonomi.

Ser MuteBoxen

Ett telefonbås på kontoret skapar utrymme

Det smarta med ett telefonbås är att det skapar fler rum i en annars stor lokal. Och det är precis det som behövs i ett stort kontorslandskap. Det måste finnas utrymme för dig att kunna dra dig undan bort från mängden, när du behöver prata i telefon.

Ett telefonbås på ett kontor bidrar alltså till att skapa ett nytt utrymme. Det finns inget behov av en stor arkitektonisk ritning för att skapa detta lilla utrymme. Ett telefonbås för kontor från MuteBox kan lösa problemet på ett enkelt och effektivt sätt.

Det innebär bland annat att du bestämmer var båset ska placeras så att det passar in på bästa sätt på din arbetsplats. Om det vid senare tillfälle blir aktuellt med en ny typ av kontorsinredning, kan telefonbåset helt enkelt flyttas. Vilket också innebär att du kan ta med telefonbåset till ett nytt kontor - om ni plötsligt behöver flytta till nya lokaler.

Det är alltså en lösning som kan skapa trivsel på kontoret, oavsett vad framtiden har att bjuda på.

Ser MuteBoxen

En fördel både för dig och dina kollegor

Naturligtvis är ett telefonbås till kontoret först och främst en fördel för dina kollegor, som du annars skulle störa varandra genom att ta telefonsamtal med mera. Men ett telefonbås till kontoret kan också vara till fördel för dem som faktiskt använder det. Om man behöver arbeta extra fokuserad och i tystnad, är ett telefonbås precis rätt ställe att placera sig. Där kan du skapa din egen lilla bubbla och du får verkligen något gjort. Fördelen med vårt telefonbås till kontoret är att du inte stör andra utanför båset, inte heller stör andra utanför båset dig. Det här telefonbåset är ljudisolerat.

Läs mer om MuteBoxen

Ett telefonbås till kontoret med allt du behöver

Med ett telefonbås till kontoret har du en bra chans att skapa din egen lilla arbetsstation. Det finns ett bord som du antingen kan stå eller sitta vid. Om du vill sitta ner, kan en hög barstol eller motsvarande vara rätt lösning.

Bordet ger dig gott utrymme för din dator och eventuellt anteckningsblock om du behöver göra anteckningar för hand. Oroa dig inte för att behöva ladda datorn eller telefonen innan du placerar dig i båset. Eluttag har naturligtvis monterats.

För att skapa en extra bra arbetsmiljö har vi sett till att både god ventilation och ljus är i topp. Du behöver alltså inte kompromissa med arbetsvillkoren, när du går och sätter dig i ett telefonbås, snarare tvärt om.

Se den perfekta telefonbås

För konfidentiella samtal utan rädsla för att andra ska lyssna

Det finns flera situationer där det är fördelaktigt att kunna dra sig undan för att föra konfidentiella samtal. I vissa branscher finns det till exempel ett behov av att ha konfidentiella samtal med kunder, affärspartners eller liknande.

Om så är fallet är det viktigt att ha möjlighet att ringa ett samtal utan rädsla för att andra ska lyssna.

Titta på MuteBoxen

Eliminerat ljud i rummet med ett telefonbås till kontoret

Med vårt telefonbås på kontoret får du fler fördelar i en lösning. Telefonbåset är utrustat med akustiska paneler på sidorna. Det kan göra en enorm skillnad på akustiken i rummet.

Panelerna kan bidra till att absorbera ljudet i rummet så att det inte längre reflekteras runt i rummet. Om du till exempel har ett stort rum där även lägre ljud snabbt kan utvecklas till buller, kan ett telefonbås till kontoret vara den rätta lösningen på problemet. 

Telefonbåset har alltså flera olika användningsområden. Även om ingen använder båset, bidrar det ändå till att minska störningar från ljud och buller.

Titta på MuteBoxen

En oöverträffad kvalitet som bidrar till att lösa en mängd utmaningar på arbetsplatsen

För att du ska få ut det så mycket som möjligt av ett telefonbås är det viktigt att kvaliteten är i topp. Bland annat är det kvaliteten som säkerställer att ljudet faktiskt absorberas – både i och utanför båset.

 

Dessutom är det även sammansättningen av olika högkvalitativa element som garanterar att du får nytta av telefonbåset på det vis som din arbetsplats faktiskt behöver. Nämligen att skapa en produktiv och bekväm arbetsmiljö.

Läs mer om oss

Ett telefonbås till kontoret, lönar sig i längden

Ett telefonbås till kontoret kan vara den investeringen som utgör den stora skillnaden för din arbetsplats. Det kan bidra till att skapa en miljö där alla medarbetare kan vara produktiva. Det gäller både de som använder båset och de som sitter utanför båset.

Många störningar under en arbetsdag kan sätta sina spår på produktiviteten. Produktiviteten kan dock bibehållas, i mycket större utsträckning, när man placerar ett telefonbås på kontoret. De störande ljuden elimineras och samtalen inte blir distraherande, vilket skapar bättre möjligheter till koncentration och effektivitet.

Ett telefonbås är alltså en investering som kommer att betala sig själv på lång sikt. Är du intresserad av att höra mer om vilka alternativ till ett telefonbås som skulle passa till ditt kontor? Kontakta oss i så fall här på sidan.

Titta på MuteBoxen

En praktisk lösning där estetiken är på topp

Även om ett telefonbås till kontoret bör vara en praktisk lösning, vars uppgift är att reducera störande ljud, ska även estetiken vara utmärkt. Det ligger därför i vår ambition att skapa en lösning där funktionalitet och estetik går hand i hand.

Vi har alltså gjort mycket för att skapa ett telefonbås, som faktiskt blir ett trevligt inslag att ha stående på kontoret. Det ska vara smälta in, och därmed inte bli ett störande element i kontorsinredningen.

De akustiska panelerna bidrar till exempel, till att ge telefonbåset ett estetiskt uttryck. Samtidigt har de också en viktig funktion, vilken är att skapa bättre akustik i rummet.

Bland andra estetiska element på telefonbåset kan glasdörren nämnas. Den gör att det är enkelt att se om båset är tillgängligt eller upptaget. Om du är inne i båset, har du alltså även möjlighet att hålla reda på vad som händer utanför båset.

Men glasdörren bidrar också till att ge lådan ett elegant uttryck. Samtidigt får man en större upplevelse av rymd när man är inne i båset. Du kommer alltså att få en känsla av att det finns gott om utrymme inuti båset, även om det i själva verket inte tar upp mycket utrymme i kontorslandskapet.

När du stiger in i båset ser du att rena linjer och fin design har varit i fokus. Inget lämnas åt slumpen. Det ska vara en plats där du känner dig bekväm när du drar dig tillbaka för att fokusera på dina arbetsuppgifter eller för att ta ett telefonsamtal.

Den harmoniska designen bidrar på så vis också till en god arbetsmiljö där man kan fokusera på just det som är viktigt.

Upptäck MuteBox och beställ idag

Upptäck MuteBox