MuteBox i praktiken: Kundcase visar fördelarna med bullerreducering och förbättrad arbetsmiljö med MuteBox One och MuteBox Meet

MuteBox: Nöjda kunder upplever ökad lugn, effektivitet och ökat välmående på arbetsplatsen.

MuteBox i praktiken: Kundcase visar fördelarna med bullerreducering och förbättrad arbetsmiljö med MuteBox One och MuteBox Meet

MuteBox i praktiken: Kundcase visar fördelarna med bullerreducering och förbättrad arbetsmiljö med MuteBox One och MuteBox Meet MuteBox: Nöjda kunder upplever ökad lugn, effektivitet och ökat välmående på arbetsplatsen.

MuteBox i praktiken: Kundcase visar fördelarna med bullerreducering och förbättrad arbetsmiljö med MuteBox One och MuteBox Meet Öppna kontorslandskap och kontorslokaler kan ibland vara utmanande när det kommer till buller och koncentration. Vi är ett danskt designföretag som har hittat lösningen på detta problem genom att erbjuda högkvalitativa mötesrum och telefonkiosker, som MuteBox One och MuteBox Meet, som är skräddarsydda för att förbättra arbetsmiljön och medarbetarvälmåendet. I detta inlägg dyker vi ner i MuteBox i praktiken och presenterar några av de företag som redan har upplevt de många fördelarna med MuteBoxes.

 

Nicklas Meyer, Partner

 

Nicklas berättar att det har varit svårt att hitta en balans mellan öppna kontorslokaler och mötesrummen. Med MuteBox One och MuteBox Meet har han och hans medarbetare fått den flexibilitet de behöver, utan att det påverkar deras arbetsplatsens utseende och design.

 

Kim Søgaard Nielsen, VD, TEXTA A/S

 

Kim berättar att deras MuteBoxes, både MuteBox One och MuteBox Meet, används hela tiden och har blivit en oumbärlig del av deras kontor. De har haft en fantastisk inverkan på arbetsmiljön och välmåendet, vilket också har smittat av sig på produktiviteten. Han överväger till och med att investera i fler MuteBoxes för att optimera arbetsplatsen ytterligare.

 

 

Per Hein, Chef, Slagteriet Erhvervsudvikling

 

Per berättar att innan MuteBoxes implementerades var korridorerna fyllda med människor som talade i telefon och störde sina kollegor. MuteBox One och MuteBox Meet har löst detta problem och skapat en mycket lugnare och mer koncentrerad arbetsatmosfär för hela företaget.

 

Sðley H. Hammer, Hugskotið

 

Sðley lyfter fram den fantastiska servicen hos MuteBox och berättar att alla på kontoret älskar deras nya MuteBox One och MuteBox Meet. Dessa telefonkiosker och mötesrum har blivit populära lösningar som alla anställda använder och uppskattar.

 

Andreas Lang, Head of Search, Search Partners

 

Andreas berättar att MuteBoxes, inklusive både MuteBox One och MuteBox Meet, nästan har frigjort ett extra mötesrum. Nu är det inte längre en enskild person som upptar ett stort mötesrum för att prata i telefon. Detta har skapat mer utrymme och möjligheter att effektivt utnyttja kontorets resurser.

MuteBox har en rad fördelar som kunderna upplever i sin arbetsmiljö. Här är några av de mest framträdande fördelarna som kunderna har delat:

 

  • Reducerat buller: Lugnare och mer koncentrerad arbetsmiljö tack vare dämpat ljud i öppna kontorslandskap.
  • Förbättrad produktivitet: Ökad produktivitet och effektivitet med MuteBox genom en lugnare arbetsmiljö.
  • Flexibilitet och platsbesparing: MuteBox ger mer flexibel och effektiv användning av kontorsytan utan stora mötesrum.
  • Ökat medarbetarvälmående: Högre trivsel och arbetsglädje tack vare mindre buller och störningar.
  • Stilfull design: MuteBox kombinerar funktionalitet med attraktiv och modern design för olika kontorsmiljöer.
  •  

    Om du också vill uppnå ökad effektivitet, lugn och trivsel är vi redo att hjälpa dig.

    Registrera dig att få vårt nyhetsbrev och följ vår resa